ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η στάση του Πάλμα δείχνει πως κάτι περιμένει

Το πωλητήριο των 5.000.000 ευρώ που έχει βάλει ο Άρης στον Λουίς Πάλμα δεν είναι εύκολο να καλυφθεί από ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ονδουριανού εξτρέμ. Πόσο μάλλον από κάποια ελληνική. Παρόλα αυτά η στάση του Πάλμα δείχνει πως κάτι περιμένει. Εξ ου και το γεγονός πως προτίμησε να μείνει εκτός Εθνικής λόγω της μεταγραφικής περιόδου.

Πως έχουν όμως τα δεδομένα; Η Ρέιντζερς είναι η ομάδα με το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πάλμα αλλά φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 5.000.000 ευρώ που ζητάει ο Άρη. Αυτό το ποσό δύσκολα θα το δώσει κάποια ομάδα το προσεχές διάστημα.

Μία από τις ομάδες που είχε ενδιαφερθεί, η Κοπεγχάγη, έχει δείξει πως είναι πολύ ζεστή και αναμένεται να καταθέσει πρόταση. Ωστόσο και πάλι φαντάζει δύσκολο να αγγίξει το συγκεκριμένο ποσό που θέλουν οι κιτρινόμαυροι. Αυτομάτως τα δεδομένα είναι τα εξής: Έρχεται ο παίκτης, κάνει προετοιμασία με τον Άρη και παίζει στην Ευρώπη με την προοπτική να ανεβάσει κι άλλο την τιμή του ή να αποδεχθεί πρόωρα μία πρόταση από το εξωτερικό ή να μπει στο παιχνίδι και κάποια ελληνική ομάδα, όπως για παράδειγμα η ΑΕΚ που έχει ακουστεί πως είναι στη λίστα της.

Από την πλευρά του ο Λουίς Πάλμα δείχνει πως κάτι περιμένει. Τρανό παράδειγμα πως δεν πήγε να αγωνιστεί στο Gold Cup με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

To Top