ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η στήριξη όλων στον Σιαμπάνη, τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και το πείσμα του

Ο Μάριος Σιαμπάνης έγινε άθελα του, το πρόσωπο μιας αρνητικής επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, λίγο διάστημα μετά το δυναμικό παρών στο πρωτάθλημα της Superleague, όταν κέρδισε με το σπαθί του την θέση του βασικού πορτιέρο του Άρη.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας γνώρισε μεν ένα διαφορετικό και σκληρό πρόσωπο του χώρου, αλλά παρά τις ανήθικες επιθέσεις και την στοχοποίηση δείχνει πεισματάρης και δυνατός, κλείνοντας τ’ αυτιά του και προχωρώντας μπροστά. Το δημόσιο ξέσπασμα του άλλωστε ήταν χαρακτηριστικό, όταν έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να λυγίσει.

Είναι γεγονός ότι βρέθηκε στην δίνη ενός κυκλώνα, όμως η στήριξη όλων από την οικογένεια του Άρη και όχι μόνο, ήταν άμεση και δυνατή και κατέγραψε με εμφατικό τρόπο, ότι δεν βαδίζει μόνος του. Το αντίθετο… Μια στήριξη που του έδωσε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, για να δουλέψει στο γήπεδο και να κοιτάξει πώς να είναι κάθε μέρα καλύτερος.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, ομολογούν ότι είναι ένας μαχητής, με τεράστια ψυχικά αποθέματα και αποφασισμένος να πετύχει, κάνοντας αυτό που αγαπάει από μικρό παιδί: να παίζει ποδόσφαιρο.

Πλέον είναι προσηλωμένος τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, ώστε να συνεχίσει την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί φέτος, διεκδικώντας και πάλι την θέση του βασικού στον αγώνα με τον ΟΦΗ

To Top