ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η στατιστική ανάλυση της αναμέτρησης: Ο Άρης έχει την άμυνα, η Ούνιξ την επίθεση!

Η Ούνιξ Καζάν έχει κάνει… εκρηκτικό ξεκίνημα στο Γιούροκαπ με δύο επιβλητικές νίκες επί Στεάουα και Μπάνβιτ και αυτό αποτυπώνεται και στη σύγκριση των συνολικών στατιστικών στοιχείων της με του Άρη.

Η ρωσική ομάδα σε ότι έχει να κάνει με την επίθεσή της υπερέχει των κίτρινων. Σκοράρει 89,5 πόντους μέσο όρο έναντι 73 του Άρη, μοιράζει 22,5 ασίστ ανά αγώνα, ενώ ο Άρης 15 και είναι καλύτερη σε όλα τα ποσοστά, εντός παιδιάς και βολές. Διαφορά υπάρχει και στην αξιολόγηση με 112 και 86,5 αντίστοιχα.

Εκεί που υπερέχουν οι κίτρινοι είναι στο κομμάτι της άμυνας. Δέχονται κατά μέσο όρο 64 πόντους, ενώ η Ούνιξ που παίζει σε παιχνίδι πιο πολλών κατοχών, δέχεται κατά μέσο όρο 73,5 πόντους. Ο Άρης κερδίζει 36,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, έναντι 33,5 των Ρώσων, έχει και 4,5 τάπες σε κάθε παιχνίδι έναντι 3 της Ούνιξ, ενώ κάνει 10 κλεψίματα έναντι 7,5 της σημερινής αντιπάλου του.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα παίξει ρόλο ποια ομάδα θα επιβάλλει το παιχνίδι της σήμερα, πέραν της ποιότητας που είναι μεγαλύτερη στην ρωσική ομάδα.

unics_aris_stats_proanag

To Top