ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Στεφανίδη απαντάει στην «Αυγή» για τους Έλληνες αθλητές

Τη δική της απάντηση σε όσα γράφτηκαν για τον Πύρρο Δήμα από την εφημερίδα «Αυγή» έδωσε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο μίλησε στον Αντέννα μετά την επιτυχία της και σημείωσε σχετικά: «Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα».

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και πάλι τις δηλώσεις της Έλενα Ισινμπάγεβα για τις νικήτριες του επί κοντώ: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για εκείνη γιατί η Ρωσία δεν ήρθε στους Ολυμπιακούς αγώνες στο στίβο».

Θυμίζουμε ότι δημοσιογράφος της «Αυγής» είχε σημειώσει σε άρθρο του για τον Πύρρο Δήμα: «Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας; Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για την τιμή της πατρίδος και τη δόξα του αθλητισμού, αλλά για την τιμή της πατρίδος σου, από τα παχυλά πριμ και τα άλλα ευεργετήματα των αργομισθιών».

To Top