Η στοιχηματική μας προσοχή πέφτει στη Euroleague‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Χωρίς σπουδαία πράγματα σήμερα το κουπόνι μας αναφορικά με το ποδόσφαιρο, για αυτό και ρίχνουμε το βάρος στην Euroleague που περιλαμβάνει σπουδαίες και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Έχοντας κάνει καλό ξεκίνημα (δείτε αναλυτικά το ιστορικό προτάσεων με γραφήματα και αναλυτικούς πίνακαες για το Ευρωπαϊκό Μπάσκετ) με τους αγώνες στο Eurocup (6/6 χθες, ενώ τρέχει ένα σερί 8/8 τις τελευταίες μέρες) αρχίζουμε με τον σπουδαίο αγώνα του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει πάρει πάνω του αρκετό τζίρο στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Για το «τριφύλλι» είναι τελικός το αποψινό παιχνίδι, καθώς με ενδεχόμενη ήττα, θα δυσκολέψει πάρα πολύ η υπόθεση πρόκριση. Και αυτό μετά την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με 67-79 από την Κίμκι, όπου είχε μέτρια εμφάνιση, ενώ στα κρίσιμα σημεία φάνηκαν και τα σημάδια απειρίας στο ρόστερ του. Κουρασμένος και εκτός ρυθμού φάνηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που είχε αρνητικό ρεκόρ, με 0/7 σουτ και 0/2 βολές. Ο Κώστας Τσαρτσαρής αναμένεται να μείνει εκτός απόψε με διάστρεμμα, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Σχορτσιανίτης, που θα δώσει όμως κανονικά το παρών. Υπό δοκιμή βρίσκεται ο Μπάνκς και δεν υπολογίζεται για τα προσεχή παιχνίδια τουλάχιστον. Η Ρεάλ από την άλλη πλευρά είναι το απόλυτο φαβορί στον όμιλο και αν κερδίσει και απόψε κατά πάσα πιθανότητα σφραγίζει πρόωρα την πρωτιά. Εύκολα πέρασε και από τη Λουμπλιάνα την προηγούμενη εβδομάδα με 89-76, πατώντας γκάζι όταν χρειάστηκε, για να εκμεταλλευτεί και την κούραση των γηπεδούχων. Το σύνολο του Πάμπλο Λάσο έχει βρει λύσεις απέναντι σε όλες τις άμυνες εντός και εκτός Ισπανίας, ενώ η μοναδική της ήττα είναι στην έδρα της Κίμκι, με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι, έστω και αν τότε δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει.

 

Εκτίμηση: Η Ρεάλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την αποψινή αναμέτρηση. Το χάντικαπ που προσφέρεται στο παιχνίδι προκύπτει καθαρά από τη ‘’φανέλα’’ του Παναθηναϊκού, καθώς υπό φυσιολογικές συνθήκες και θέλοντας να πούμε την πικρή αλήθεια, οι ‘’Πράσινοι’’ δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την Ισπανική ομάδα. Πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν και από το κλίμα που θα υπάρχει στις εξέδρες, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει να έχει ξανά δυναμικά στο πλευρό του τον κόσμο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωνε χθες ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάει το σκορ χαμηλά, αλλά εμείς δεν έχουμε τη διάθεση να πέσουμε στην παγίδα, όπως σίγουρα δεν θα την έχει και η Ρεάλ. Εξάλλου, όταν πιάσει ρυθμό στην επίθεση είναι ασταμάτητη και το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα μπορέσει να την ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί και θα πάμε ψηλά στο παιχνίδι. Ρεάλ -3.5 (1.91 888.com) & Over 155.5 (1.82 Pinnacle)

759. ΑΣΕΚΟ ΠΡΟΚΟΜ – ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ (20:45)

Εκτίμηση: Χαρακτήρα ντέρμπι έχει το παιχνίδι, για το ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει να έχει ελπίδες για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μέτριες ομάδες και οι δύο, που έχουν τις δύο χειρότερες άμυνες στη διοργάνωση. Πάντως, ακόμα και έτσι, η Σαλόν μοιάζει να είναι λίγο πιο στρωτή. Σαλόν +4 (1.83 Pinnacle)

760. ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ – ΚΑΝΤΟΥ (21:00)

Εκτίμηση: Η Καντού έβγαλε δυναμική την προηγούμενη αγωνιστική και απέδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση με αξιώσεις. Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει να μη χάσει για δεύτερη φορά φέτος από την Ολύμπια. Αν παρουσιαστεί σοβαρή, θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σε ότι έχει να κάνει με το σύνολο πόντων τώρα, αναμένουμε να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, από δύο ομάδες ικανές στην επίθεση και με μέτριες άμυνες. Συνεπώς πάμε ψηλά. Καντού +1.5 (1.80 888.com) & Over 146.5 (1.85 Pinnacle)

761. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (21:05)

Εκτίμηση: Είναι το ντέρμπι που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι εταιρείες αδικούν μάλλον τη Μάλαγα, που είναι μια καλή ομάδα, με αρκετές λύσεις επιθετικά, που όταν χρειαστεί ξέρει να παίζει και άμυνα. Άποψη μας ότι θα μπορέσει να κρατήσει στο Ισραήλ, ενώ περιμένουμε να στείλει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο και να σφίξει πολύ την άμυνα της. Μάλαγα +9.5 (1.82 Bet365) & Under 155.5 (1.90 Expekt)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top