Συγκίνηση του Λόντσαρ και ξέσπασμα: “Δεν πηδήξαμε από το καράβι”

O Ζόραν Λόντσαρ, συνεργάτης του Ζόραν Μιλίνκοβιτς και παλιά δόξα του Άρη δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά τον αποχαιρετισμό που απηύθυνε στους παίκτες των κίτρινων. 

Το τελευταίο 48ωρο ήταν πραγματικά πολύ άσχημα ψυχολογικά σχετικά μετά την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Ο Λόντσαρ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, μιλώντας και στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

«Πήραμε άδεια μέχρι την Δευτέρα όπου εκεί θα τελειώσει και η συνεργασία. Σήμερα μας ενημέρωσαν για το τέλος της συνεργασίας και ότι δεν πάει άλλο, αλλά όλα αυτά σε φιλικό επίπεδο. Εμείς θέλαμε να προσφέρουμε ότι μπορούμε αλλά όπως φαίνεται δεν μας χρειάζεται πλέον η ομάδα” είπε μιλώντας στον “Αρένα” για να συμπληρώσει:

“Δυστυχώς δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, δουλέψαμε πολύ, δώσαμε και την ψυχή μας αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήρθαν. Ήμασταν  και άτυχοι, είχαμε και κάποιες κακές διαιτησίες. Πάντως υπήρχε καλό κλίμα και όλοι στην ομάδα ήμασταν ενωμένοι. Είχαμε προβλήματα όπως έχουν όλες οι ομάδες. Χτυπούσαμε κάθε παιχνίδι, παλέψαμε και θεωρώ ότι στην πορεία θα στρώσει η ομάδα και θα βρει τον δρόμο της.

Δεν παραιτηθήκαμε, απολυθήκαμε, έχει μεγάλη διαφορά καθώς άμα παραιτούμασταν θα ήταν σαν …να πηδούσαμε από το καράβι. Έχουμε μεγάλη υποχρέωση στον κόσμο αλλά και στους παράγοντες που μας έφεραν στην ομάδα. Από την προχθεσινή συνάντηση φάνηκε ότι μάλλον έφτανε το τέλος της συνεργασίας. Άμα κερδίζαμε χθες(19/12) μπορεί να μέναμε αλλά με την πρώτη στραβή θα ήμασταν παρελθόν. Από την μεριά μας δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, ότι είχαμε το δώσαμε».

Για το αν μπορεί να σωθεί η ο ομάδα: «Πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί, παρά το ότι είναι στην τελευταία θέση, ειδικά άμα γίνει κάποια ενίσχυση τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Δεν λέω ότι αυτοί που παίζουν τώρα δεν είναι καλοί αλλά θα ήταν καλό για την ομάδα να γίνουν κάποια ενίσχυση ».

Για τις εννιά μεταγραφές που δήλωσε ότι χρειάζεται ο Άρης: «Είπα ότι το καλοκαίρι χρειαζόταν ο Άρης μεταγραφές, όχι αυτή την χρονική περίοδο. Ήθελε ο Άρης μεταγραφές και νομίζω ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και πιο εύκολα. Ούτως ή άλλος τώρα είναι αδύνατο να προχωρήσει η ομάδα σε τόσες πολλές μεταγραφές».

To Top