Η συγκλονιστική ομιλία του Ιτούδη στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ! (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε μία επική ανατροπή στον ημιτελικό με τη Ρεάλ και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει την Εφές.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Δημήτρης Ιτούδης καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα του και μετά το τέλος του αγώνα συγκλόνισε με την ομιλία του στα αποδυτήρια, τονίζοντας στους παίκτες του ότι θα πρέπει να έχουν τριπλό κίνητρο στον τελικό.

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο που γύρισαν το παιχνίδι δείχνοντας πίστη και αποφασιστικότητα, είπε στη συνέχεια μεταξύ άλλων: «Μπορεί να είμαστε κοντή σαν ομάδα όμως έχουμε μεγάλη καρδιά. Ορμούσαμε πρώτοι στην μπάλα.

Σας πιστεύω. Πρέπει και εσείς να πιστέψετε και εσείς παραπάνω στον εαυτό σας. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πιστέψτε ότι μπορείτε να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στον τελικό. Αυτοί (σ.σ.Εφές) θα έχουν μεγάλο κίνητρο, εμείς πρέπει να έχουμε διπλό και τριπλό κίνητρο».

CSKA locker room after win against Real Madrid

Эмоции из раздевалки ЦСКА после победы в полуфинале Евролиги над «Реалом» ?????? CSKA locker room after win against Real Madrid

Gepostet von CSKA Basketball am Freitag, 17. Mai 2019

To Top