ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η συγκλονιστική στιγμή για τον Άλκη και η παραδοχή: O Άρης δίδαξε και διδάσκει πολιτισμό και πάλι!

Μπορεί για κάποιους να είναι ψιλά γράμματα, μπορεί όλα να “πνίγονται” από τη γενικότερη τοξικότητα που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητο, αυτό που έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Με αφορμή τον τελικό ανόδου στην Α1 μπάσκετ, οι φίλοι του Άρη, αλλά και του Ηρακλή έδειξαν τον δρόμο. Την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες, οι φίλαθλοι, οι παράγοντες και όσοι εμπλέκονται και θέλουν να αποτελούν μέρος του υγιούς αθλητισμού σε όλες τι πτυχές του.

Στο κλειστό της Μίκρας γράφτηκε μια “πειστική” αρχή για το το πρέπει να γίνει, ώστε να αποδράσει ο ελληνικός αθλητισμός από την παρατεταμένη κρίση του!

Στο μικρό και ίσως ανεπαρκές γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, ο παλμός και το πάθος ξεχείλιζαν από την κιτρινόμαυρη κερκίδα, όσο φυσικά και από την κυανόλευκη.

Όπως αναφέρουν στην σχετική τους τοποθέτηση οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3: “Όσο περνάει από το χέρι των οπαδών το οπαδικό κίνημα θα μένει ζωντανό… Οπαδοί παντελονάτοι…”.

Συγκλονιστική στιγμή όταν όλο το γήπεδο, φίλαθλοι του Άρη, αλλά και του Ηρακλή φώναξαν μαζί το σύνθημα: “Άλκη ζωντανός…”, προκαλώντας ανατριχίλα.

Ήταν μια… μεγάλη εικόνα, μια μεγάλης βραδιάς. O Άρης δίδαξε και διδάσκει πολιτισμό και πάλι!

 

To Top