ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η συγκρότηση σε σώμα το επόμενο βήμα της επιτροπής

Στάση αναμονής τηρεί η πενταμελής επιτροπή, η οποία έχει επιφορτιστεί το βάρος της σύστασης της νέας ΠΑΕ. Το επόμενο «ραντεβού» για συνεδρίαση έχει δοθεί για την επόμενη Τρίτη, προκειμένου να λάβουν ενημέρωση για τυχόν κίνηση στον λογαριασμό «ειδικού σκοπού» και να δρομολογήσουν ανάλογες ενέργειες.

Αρχικά, θα αναμένουν την απόφαση της τράπεζας Πειραιώς, για το αν θα αναλάβει την διαδικασία που απαιτείται με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου οι ιθύνοντες του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου να είναι προετοιμασμένοι στο -απευκταίο- ενδεχόμενο που δεν καλυφθεί πλήρως το Μετοχικό Κεφάλαιο, μέχρι τις 24 Ιουνίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία, για τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επί της ουσίας αναμένουν το αποτέλεσμα της συνεδρίασης από την ειδική υπηρεσία της τράπεζας, η οποία μη συνηθισμένη σε παρόμοιες περιπτώσεις, θέλει να «ξεψαχνίσει» κάθε κιτάπι του νόμου, ώστε να μπορέσει να ανακοινώσει, τόσο την προμήθειά της από την διαδικασία, όσο και την πληρωμή της για την έκθεση που θα ετοιμάσει.

Ένα επίσης σημαντικό ζήτημα, το οποίο αναμένεται να δρομολογηθεί από βδομάδα, είναι η σύσταση σε σώμα της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της υπό σύστασης ΠΑΕ. Τα πέντε μέλη, πρόκειται να καθορίσουν ρόλους και αρμοδιότητες, καθώς για τυπικούς λόγους, πρέπει να υπάρξει διοίκηση, ώστε να εφαρμοστεί η απόλυτη νομιμότητα, όταν θα κληθούν να μεταβιβάσουν την εταιρεία, στον μεγαλομέτοχο που θα προκύψει.

To Top