ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η συγκυρία για τον Άντεμ και το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης

Ο Άλι Άντεμ είναι μια από τις ποδοσφαιρικές “μετοχές”, στην οποία επενδύει ο Άρης. “Μετοχή” χαμηλού ρίσκου σε οικονομικό επίπεδο, αλλά με περιθώριο σημαντικού κέρδους για τους κιτρινόμαυρους.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στον Άρη από μια συγκυρία που ευνόησε την μετακίνησή του, με τους ανθρώπους της ομάδας να δείχνουν αντανακλαστικά. Ποια ήταν αυτή; Η Βαρντάρ Σκοπίων, όπου ανήκε ο Άντεμ βυθίστηκε στα οικονομικά χρέη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες, χωρίς να μπορεί ούτε να τους κρατήσει, ούτε να αξιώνει χρήματα μεταγραφής. Για παίκτες όπως ο Άντεμ θα ήταν σίγουρο ότι θα ζητούσε χρήματα για να τον παραχωρήσει και μάλιστα αρκετά, όντας ότι καλύτερο διέθετε.

Ο Άρης κινήθηκε άμεσα και τελικά ο Άντεμ ήρθε ελεύθερος. Πλέον έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωσή του, προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα που απαιτούν οι συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό απαιτεί χρόνο. Χρόνο που θα του δοθεί για να δείξει στο γήπεδο, τα όσα υπόσχεται το ποδοσφαιρικό ταλέντο του.

To Top