ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η συζήτηση για την παραμονή του Μάντζιου και η “επόμενη μέρα”

Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει να καταγράφει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στον πάγκο του Άρη φτάνοντας τις 40 νίκες στον κιτρινόμαυρο πάγκο στο πρωτάθλημα και πλέον “κυνηγάει” τις 48 του Αλκέτα Παναγούλια.

Ταυτόχρονα έγινε ο 5ος προπονητής που ξεπέρασε το φράγμα των 100 αγώνων στον πάγκο των κιτρινόμαυρων, ισοφαρίζοντας τα 104 ματς του Σβέτισλαβ Γκλίσοβιτς (1959-61, 1966-67) τον οποίο θα ξεπεράσει στην εκτός έδρας αναμέτρησης της 15ης Μαΐου εβδομάδας κόντρα στη Λαμία.

Σε αυτά τα 104 ματς για όλες τις διοργανώσεις, ο Μάντζιος έχει 48 νίκες, 27 ισοπαλίες και 29 ήττες. Δηλαδή οι νίκες του αντιστοιχούν σε ένα ποσοστό περίπου 47%, το οποίο πιο απλά σημαίνει ότι έχει κερδίσει σχεδόν τα μισά παιχνίδια του στον πάγκο του Άρη!

Την ίδια ώρα οι δυο άνδρες συμφώνησαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τις επόμενες μέρες, με φόντο την “επόμενη μέρα”. Μια συζήτηση που πιθανότατα θα γίνει μετά το Πάσχα και πριν από τον τελικό, κάτι πολύ σημαντικό, αφού δείχνει την επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ να συνεχίσει με τον Έλληνα τεχνικό και την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από την έκβαση του τελικού.

To Top