ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η συμβουλή της ΚΑΕ για το σημερινό παιχνίδι: Όσο πιο νωρίς στο Παλέ, τόσο καλύτερα

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους για τον σημερινό αγώνα του Άρη καλό θα είναι να πάνε στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Όσοι θέλουν σήμερα να αγοράσουν εισιτήριο καλό θα είναι να το προμηθευτούν όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μην δημιουργηθεί σύγχυση έξω από το Παλέ λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ.

Από χθες η ΚΑΕ έχει ενημερώσει με σχετική ανακοίνωση για το πώς θα ήταν πιο σωστό να κινηθούν οι φίλαθλοι με την αγορά εισιτηρίων και την προσέλευσή τους.

Επειδή πλέον υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία με την παροχή του αριθμού ΑΜΚΑ και την διασταύρωση στοιχείων, απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος για την είσοδο του κάθε φιλάθλου στο γήπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΚΑΕ θα ανοίξει τις θύρες του Παλέ δύο ώρες νωρίτερα, από τις 5 το απόγευμα, ενώ όσοι έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το πρωί μπορούν να το κάνουν είτε ηλεκτρονικά, από την παρακάτω διεύθυνση (https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/), αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

To Top