Η συμφωνία για τις 45 δόσεις και ο όρος…

Σε συμφωνία η οποία και θα επικυρωθεί την Παρασκευή ήρθαν η Σούπερ Λιγκ με τον ΠΣΑΠ, σχετικά με την εξόφληση των παικτών σε δόσεις που θα ξεκινούν από τις 8 και θα φτάνουν ως τις 45. Ποιος είναι ο όρος…

Μία σημαντική εξέλιξη για τις ομάδες της Λίγκας σημειώθηκε την Δευτέρα, αφού μετά την Φούτμπολ Λιγκ και η Σούπερ Λιγκ ήρθε σε συμφωνία με το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, για την εξόφληση των ομάδων προς τους παίκτες. Αυτή μάλιστα θα γίνεται κλιμακωτά και ανάλογο με το ποσό της οφειλής θα ξεκινάει από 8, πηγαίνοντας σε 15, 20, 25, 33, 40 και 45 δόσεις. Η συγκεκριμένη συμφωνία θα επικυρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή (15/2), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μπήκε κι ένας σημαντικός όρος. Αυτός αφορά στις ομάδες που προσπαθούν να υπαχθούν στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και οι οποίες δεν θα έχουν δικαίωμα να κάνουν χρήση της ρύθμισης.

Αυτό άλλωστε που λέει η ΕΠΟ στους συλλόγους, είναι ότι για να γίνει η υπαγωγή τους στο άρθρο 99, θα πρέπει να εξαιρεθούν παίκτες, προπονητές και μάνατζερ, κάτι που έχει ήδη κάνει η Λάρισα, μετά τη συμφωνία της Football League με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top