Η συμφωνία με Κατσαβάκη και η σύνδεση με Πρίττα, Τόχα, Μενδρινό!

Η νέα διοίκηση του Άρη πήρε και τυπικά το χρίσμα από το Πρωτοδικείο και  έχει να διευθετήσει μια σειρά υποθέσεων που αποτελούν αγκάθια για την λειτουργία της ΠΑΕ.

Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση είδηση το …άνοιγμα που έχει ο σύλλογος προς πρώην ποδοσφαιριστές, προπονητές και ατζέντηδες, πέρα από τις υποχρεώσεις του σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, προμηθευτές και όχι μόνο. Η διοίκηση Ηλιάδη κληρονόμησε ένα βαρύ φορτίο, το οποίο καλείται σταδιακά να ελαφρώσει.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει έρθει ήδη σε επαφή με πρόσωπα που έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ. Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα αναμένονται συναντήσεις προκειμένου να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν κάποιες υποθέσεις, όπως η οφειλές προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη και τον συνεργάτη του Ηλία Καρακώστα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον δικηγόρο των δυο ανδρών Μηνά Λυσάνδρου, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα από την διάθεση που έδειξε κυρίως ο Δημήτρης Ηλιάδης. Βούληση του τελευταίου είναι να δοθεί άμεσα λύση σε όλες τις υποχρεώσεις αυτού του τύπου που βαραίνουν την διοίκηση, προχωρώντας παράλληλα το σχέδιο ανασύνταξης της ομάδας σε βάθος χρόνου.

Υπενθυμίζουμε πως ο νομικός που εκπροσωπεί τους Κατσαβάκη- Καρακώστα, έχει αναλάβει την υπεράσπιση και πρώην αθλητών του Άρη. Στην δικαιοδοσία του είναι οι περιπτώσεις των Τόχα, Πρίτα, Μενδρινού, οι οποίες ανήκουν σε μια άλλη διαδικασία διαπραγμάτευσης αναφορικά με τα δεδουλευμένα τους.

Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο πως τεθεί και το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για συμφωνίες εκτός θεσμικών οργάνων με όλους όσους έχουν λαμβάνειν από τον σύλλογο.

To Top