Η συμφωνία με τη Macron “φέρνει” φιλικό με ξένη ομάδα

Προ των πυλών βρίσκεται συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με την εταιρία Macron, η οποία εκτός απροόπτου θα “ντύσει” την ομάδα στη νέα περίοδο. Φυσικά τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει από την στιγμή, που  εκκρεμεί έως και σήμερα η απόφαση για το που θα αγωνίζονται οι κιτρινόμαυροι στη νέα περίοδο.

Πάγια θέση της διοίκησης, είναι ο μονόδρομος της Φούτμπολ Λιγκ, μιας και θεωρούν οτι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της κατηγορίας. Μάλιστα,  οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναφέρουν πως, οι υπογραφές για τις συμφωνίες δεν μπορούν να υπάρξουν αν δεν τελεσφορήσει η τελική απόφαση για το “αύριο”.

Δεν αποτελεί μυστικό,  πως έχουν όσες συζητήσεις έχουν γίνει με εταιρίες,  περιμένουν το οριστικό Ο.Κ. για το αύριο του συλλόγου για να προχωρήσουν οι συμφωνίες.

Σε ότι αφορά τη Macron η αίσθηση που υπάρχει στην Αλκμήνης είναι πως μια ενδεχόμενη συνεργασία για τη φανέλα θα “φέρει” ομάδα από το εξωτερικό, η οποία επίσης θα φοράει ρούχα της συγκεκριμένης εταιρίας.

Όλα αυτά πάντως,  θα ξεκαθαρίσουν μετά τη Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ στις 25 Ιουνίου, όπου θα αποφασιστεί το μέλλον που θα έχει ο ποδοσφαιρικός Άρης…

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top