ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η συνάντηση της Παρασκευής δεν μειώνει την πίεση στον Λάσκαρη

Ο Ερασιτέχνης Άρης έχει στείλει προσκλήσεις σε επιφανείς Αρειανούς και τους καλεί σε συνάντηση την προσεχή Παρασκευή, μέσα από την οποία εν πολλοίς θα καθοριστεί και το μέλλον της ΚΑΕ.

Ο μπασκετικός Άρης έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο λόγω των τραγικών αδρανειών της διοίκησης Λάσκαρη που προέκυψαν από τους λανθασμένους χειρισμούς του Νίκου Λάσκαρη και των συνεργατών από τη στιγμή που ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του με τον Λετονό επιχειρηματία, Μίχαλς Σούμποτινς. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Τα χρέη της ΚΑΕ έχουν εκτιναχθεί το τελευταίο δίμηνο λόγω των υποθέσεων που τελεσιδικούν από τις προσφυγές παικτών σε FIBA και ΕΕΟΔΑΚ και υπολογίζονται πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ στο τέλος της χρήσης, δηλαδή στις 30 Ιουνίου.

Η ομάδα των Αρειανών επιχειρηματιών με την πρότασή της στον Λάσκαρη είχε τονίσει ότι αναλαμβάνει την αποπληρωμή χρεών 2,3-2,5 εκατ. ευρώ και παράλληλα την χρηματοδότηση 300-350 χιλιάδων ευρώ ετησίως, με αντάλλαγμα το 90% των μετοχών της ΚΑΕ. Ο Λάσκαρης απάντησε θετικά στην πρόταση, αλλά… τρεις μήνες μετά και ενώ τα χρέη έχουν ξεφύγει από το να χαρακτηριστούν “διαχειρίσιμα” και με τον ίδιο να μην εγγυάται ότι θα βοηθήσει καλύπτοντας μέρος αυτών, κυρίως προς το δημόσιο.

Μέσα από τη συνάντηση της Παρασκευής θα επιδιωχθεί από τον Ερασιτέχνη Άρη να δυναμώσει η κίνηση των Αρειανών επιχειρηματιών με την προσθήκη κεφαλαίων. Αυτός είναι ο στόχος για να υπάρχει μια πιο στέρεα βάση στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ τα επόμενα χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνεχίζεται η προσπάθεια να πιεστεί ο Λάσκαρης να βρει χρήματα για τα δικά του χρέη.

To Top