Η συνέντευξη του Καπό στην “L’Equipe” και το “παράθυρο” για το εξωτερικό

Ο Ολιβιέ Καπό είναι σε μια ηλικία που είναι δύσκολη για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να βρει ομάδα. Στα 33 του χρόνια, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στην Οσέρ με 24 συμμετοχές και 8 γκολ και ο ίδιος σε συνέντευξή του στην L’ Equipe είπε ότι νιώθει ακόμα ενεργός παίκτης που μπορεί να προσφέρει.

Το συμβόλαιο του Καπό με την Οσέρ έχει ολοκληρωθεί και ο παίκτης αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στις 6 Ιουλίου σε συνέντευξή του στην κορυφαία γαλλική αθλητική εφημερίδα, την L’Equipe τόνισε πως “είμαι σε συζητήσεις με τρεις γαλλικές ομάδες και περιμένω απαντήσεις γιατί θέλω να βρω γρήγορα μια ομάδα. Υπάρχουν προτάσεις και από το εξωτερικό (Σταντάρ Λιέγης, Αντάλιασπορ), αλλά θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση τις επόμενες μέρες. Στην Οσέρ επανήλθα στο επίπεδό μου. Παρότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο, έκανα καλή χρονιά, σκόραρα οχτώ γκολ. Είμαι υγιής, πιστεύω στο σώμα μου και ότι μπορώ να παίξω ακόμα μερικά χρόνια. Γι’ αυτό και δεν έχω σταματήσει να προπονούμαι, γιατί θέλω να είμαι έτοιμος όταν βρω ομάδα. Η προτεραιότητά μου είναι η Ligue 1 (γαλλικό πρωτάθλημα), αλλά αν μια ομάδα του εξωτερικού με θέλει, τότε θα εξετάσω όλα τα δεδομένα με τον σύμβουλό μου (Ντιντιέ Ντομά). Θέλω πολύ να παίξω. Πρώτος μου σκοπός είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν ανησυχώ για τα χρήματα…”.

Η τελευταία ατάκα του Καπό ίσως εξηγεί και πως ο Άρης έχει πιθανότητες να τον κάνει δικό του, γιατί ο 33χρονος Γάλλος θέλει να βρει ένα περιβάλλον όπου θα συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και να παίζει ποδόσφαιρο. Οι κίτρινοι αυτά τα προσφέρουν…

 

To Top