ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Λάσκαρη σε ζωντανή μετάδοση (video)

Σε λίγη ώρα ξεκινάει η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Λάσκαρη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον οποίο και θα παρουσιάσει επισήμως ως τεχνικό του Άρη.

Παρακολουθείστε σε live streaming την συνέντευξη Τύπου μέσα από το κανάλι της ΚΑΕ στο YouTube…

Υπάρχει μια καθυστέρηση μισής ώρας στην συνέντευξη Τύπου…

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Νίκος Λάσκαρης: “Θα συνεχίσω να είμαι εδώ και δεν έχουμε σκοπό να φύγουμε από τον Άρη. Είμαστε εδώ για να μείνουμε. Η τελευταία χρονιά ένα μεγάλο μάθημα. Πολύ διαφορετικό το σχολείο φέτος, εμείς είμαστε επιχειρηματίες, δεν είχαμε backgorund διοίκησης ομάδας.

Φέτος με πιο τεχνοκρατικά πρότυπα. Τις επόμενες θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας που θα ασχοληθούν με την ομάδα, μια πιο ομαδική λειτουργία ως προς αποφυγή καθυστερήσεων. Όποια θέματα είχε ο Άρης σε επίπεδο διοίκησης τα παίρνω πάνω μου… Τελευταία φορά σας είχα πει ότι πίστευα ότι θα το κααφέρουμε… Αυτός δυστυχώς δεν ήταν εφικτό. Είναι Ιούλιος κακ δεν εχουμε κλείσει το έτος και πρέπει να δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα. Κάνω ένα βήμα πίσω και διαχωρίζω την περσινή χρονιά από το μέλλον του Άρη.

Θα στηθεί η νέα ομάδα με μπάτζετ βασισμένο στα έσοδα του Άρη την επόμενη χρονιά. Μέσα σε όλο αυτό είχαμε επαφές με τον κόουτς και του “πουλήσαμε” την ιδέα του Άρη, όχι ότι δεν ήξερε, γιατί τα έχει ζήσει στο πετσί του. Του εξηγήσαμε το πλάνο το δικό μας, όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά για την επόμενη πενταετία. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν μέσω φίλων που ήθελαν να μας γνωρίσουν πριν αρκετό καιρό. Είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα και ο ίδιος επίσης και να πιστέψει στο πλάνο μας… Αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι η αναγέννηση του Άρη. Ο κόουτς έρχεται πίσω στο σπίτι του με βάση τριετία ή πενταετία.

Η ιδέα είναι ότι φέτος θα βάλουμε τις βάσεις για τον νέο Άρη. Αυτό δεν είναι μόνο αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά, να δουλέψουμε και σε αμερικανικά πρότυπα, για παραγωγή ταλέντων και ουσιαστικά παραγωγή εσόδων για την ομάδα. Μια ομάδα δεν έχει μόνο παίκτες, είναι ομάδα και εκτός γηπέδου και πρέπει να παράξει έσοδα για να λειτουργήσει. Ο κόουτς θα μπορέσει να μας βοηθήσει με τη λειτουργία του”.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε: “Το σημερινό σπίτι είναι πιο περιποιημένο από αυτό που άφησα. Είναι ένα θετικό κομμάτι που εμένα με κάνει να γυρίσω και να έρθω για να συμπαρασταθώ σε μια καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Έχω έρθει για να χτίσουμε την ομάδα με τον τρόπο που της αξίζει. Ο Άρης δεν είνι φτιαγμένος για την 4η θέση, αλλά για πολύ περισσότερο, αλλά αυτό γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και όχι τώρα γιατί η οικογένεια περνάει μια δύσκολη στιγμή. Εμείς πρέπει συμπαρασταθούμε. Είδα ένα καινούριο σπίτι, έχουν γίνει προσπάθειες και δίνουν την δυνατότητα στην ομάδα μας να έχει προοπτική. Αξίζει τον κόπο να είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε τον συμπαίκτη μας καλύτερο. Αυτό είναι το μήνυμα στον Αρειανό. Ανέκαθεν ο Άρης έκανε μοναδικές προσπάθειες και το ’79 και με τη μεγάλη ομάδα. Τώρα μας δίνεται μια ευκαιρία ακόμα. Και τότε ήταν θέμα ομάδας με τον κόουτς, τον Πεταλίδη, τον Μητρούδη, τον Μπουτάρη, τον Μιχαηλίδη… Ήρθα εδώ γιατί είδα ότι υπάρχει αυτή η προοπτική. Μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Ο Άρης είναι μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να κάνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο πως ο Άρης μπορεί να γίνει μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που θα λειτουργεί με υψηλού επιπέδου προοπτική σε όλους τους τομείς.

Άσχετα αν κάποιοι δεν αισθάνονται καλά ή δεν έχουν καλές αναμνήσεις, σήμερα πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να είμαστε όλοι παρέα. Ο Άρης μπορεί να γίνει ομάδα που και στελέχη θα παράγει και αποτελέσματα και τον κόσμο θα κάνει περήφανο. Καλή δύναμη να έχουμε όλοι μας, να είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας”.

To Top