ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η συνταγή… νίκης στο Ηράκλειο: Οι αποφάσεις Παντελίδη για το αρχικό σχήμα

Ο Σάββας Παντελίδης έχει πάρει τις αποφάσεις για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας στο σημερινό ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη για ένα ακόμα ματς έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά του, Μανώλη Τζανακάκη, Φραν Βέλεθ, Γιώργο Δεληζήση και Γιώργο Βαλεριάνο. Αλλάζουν τα δύο άκρα, συγκριτικά με το προηγούμενο ματς στη Ριζούπολη.

Στη μεσαία γραμμή ο Μανώλης Σιώπης είναι βέβαιος με τον Χαβιέ Ματίγια να έχει το προβάδισμα έναντι των Μπάσα-Κολάσο για να είναι ο παρτενέρ του.

Σε ότι αφορά τον Άρη μεσοεπιθετικά, όλα δείχνουν πως στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Νικολά Ντιγκινί, κάτι που αφήνει στον πάγκο τον Χαμζά Γιουνές.

Ο Γάλλος “αρέσει” στον Σάββα Παντελίδη που συμφωνεί πως μπορεί να δώσει λύσεις στην κορυφή της επίθεσης, με την ταχύτητα αλλά και το ύψος του.

Από τη στιγμή που ο Νικολά Ντιγκινί θα αγωνιστεί ως “φουνταριστός”, θέση στην αρχική ενδεκάδα ρε ρόλο δεκαριού παίρνει αυτόματα, ο Νίκο Μαρτίνες.

Στις πτέρυγες οι θέσεις είναι… καπαρωμένες, από Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα, από τους οποίους περιμένει αύριο πολλά πράγματα ο Σάββας Παντελίδης.

 

To Top