ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… συνωνυμία που “έμπλεξε” συνεταιρικά Καρυπίδη και Μπούμπουρα

Δημοσίευμα ήθελε τον περασμένο Οκτώβριο τον Θοδωρή Καρυπίδη να εμπλέκεται συνεταιρικά μαζι με τον Παντελή Μπούμπουρα και να δημιουργούν ενημερωτική ιστοσελίδα. Τότε οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε αλήθεια στο θέμα…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Λίγες βδομάδες το… μυστήριο λύθηκε. Όντως υπάρχει νέα ιστοσελίδα, όντως υπάρχει συμμετοχή του Παντελή Μπούμπουρα, όπως και συνεταιρισμός με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Μόνο που υπάρχουν δυο… λεπτομέρειες. Το επίθετο του επιχειρηματικού συνεργάτη του Μπούμπουρα είναι Καριπίδης και αποτελεί συνωνυμία με τον επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Διαβάστε εδώ πώς… συστήνεται το νέο σάιτ, το οποίο έχει συνέταιρο και διαχειριστή τον Θεόδωρο Καριπίδη, όχι όμως τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης:

“Εταίροι:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΟΥ-ΣΑΜΟΛΑΔΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ)

Διαχειριστής: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ

Κεφάλαιο 168.000,00 €

Το GrTimes.gr είναι η νέα ηλεκτρονική, οικονομική και πολιτική, εφημερίδα που έχει στο επίκεντρό της την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία των πολιτών.

Αναγνωρίζοντας τόσο τα κενά που υπάρχουν στην ενημέρωση όσο και την ανάγκη άμεσης, έγκυρης και αξιόπιστης καταγραφής και ανάλυσης των ειδήσεων, αποφασίσαμε τη δημιουργία του GrTimes.gr

Στόχος μας είναι η αμερόληπτη δημοσιογραφία, η οποία θα τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας και θα συγχρονίζεται με τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας.

Με επίκεντρο την ανάπτυξη, αναλύουμε τους οικονομικούς και πολιτικούς όρους που την επηρεάζουν, ενώ το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην επόμενη μέρα.

Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε στον συνδυασμό γραπτού λόγου και οπτικοακουστικού υλικού, με τηλεοπτικές παραγωγές του GrTimes.gr.

Η συντακτική ομάδα αποτελείται, τόσο από έμπειρους και καταξιωμένους δημοσιογράφους όσο και από νεότερους, δημιουργώντας ένα αμάλγαμα προσωπικοτήτων καλύπτοντας το ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας, χωρίς διακρίσεις και με σεβασμό στη διαφορετικότητα”.

 

To Top