Η “σφαλιάρα” του πρώτου γύρου δεν ξεχνιέται! (video)

Η Δόξα Δράμας, σημερινή αντίπαλος του Άρη ευθύνεται για μία από τις δύο χειρότερες φετινές -και όχι μόνο- στιγμές των “κίτρινων” στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Μαζί με τον Καμπανιακό είναι οι μόνες ομάδες που κατάφεραν να κερδίσουν φέτος τον Άρη στο πρωτάθλημα, αν και η νίκη της Δόξας “πόνεσε” για έναν επιπλέον λόγο, καθώς επιτεύχθηκε στο “Κλ. Βικελίδης”.

Aναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε μία μεταβατική περίοδο για τον Άρη, καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε αποτελέσει παρελθόν ως προπονητής στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, με τους “κίτρινους” να υποδέχονται τη Δόξα υπό το βλέμμα του αντικαταστάτη του στον πάγκο, Πάουλο Κάμπος.

Στον πάγκο του Άρη εκείνη την ημέρα κάθισε το δίδυμο Μπουγιουκλή-Σίτσα στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι τους στην τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” για φέτος.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης είχε πετύχει ο Στόικος στο 92΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Παπαβασιλείου από ανατροπή του Φερνάντες.

Άρης (Μπουγιουκλής-Σίτσας): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας (57΄ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Σουνάς (84΄ Ρένια), Πόι, Καπνίδης, Ατματσίδης (69΄ Χιντασέλι).

Δόξα Δράμας (Παντζιαράς): Σαχσανίδης, Γεωργιάδης (81΄ Πετρόπουλος), Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς, Στόικος, Κωνσταντινίδης (90΄ Αθανασιάδης), Κυριακίδης (78΄ Παπαβασιλείου), Μουδούρογλου.

To Top