Η “σχέση” του Φιλίπι με τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη

Ο Τζέισον Φιλίπι είχε χθες μάτια μόνο για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ έστω κι αν επισήμως δεν επιβεβαίωσε πως αυτός ήταν ο λόγος της παρουσίας του στο Αλεξάνδρειο. Ο σκάουτερ των Μπλέιζερς ήρθε αποκλειστικά από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα την Μπολόνια όπου ζει για να παρακολουθήσει τον Βούλγαρο που αν και είναι μόνο 18 χρονών έχει προκαλέσει ήδη αρκετό “θόρυβο” στις Ηνωμένες Πολιτείες γύρω από το όνομα του. 

Ο Φιλίπι δεν σταμάτησε να κρατά σημειώσεις για τον Βεζένκοφ και προσπάθησε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά, αγωνιστική και εξωαγωνιστική του φόργουορντ των κίτρινων. Μίλησε μάλιστα και με μέλος του τεχνικού τιμ των κίτρινων προκειμένου να διαμορφώσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για τον Βεζένκοφ.

Να σημειωθεί πως ο Ιταλός σκάουτερ έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 2003 για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων όπου η Εθνική μας ομάδα είχε κατακτήσει το χαλκινο μετάλλιο. Τότε πρώτοι είχαν έρθει οι Αυστραλοί με κορυφαίο παίκτη τον Άντριου Μπόγκουτ, μετέπειτα Νο1 του ντραφτ, ενώ δεύτεροι οι Λιθουανοί με ηγέτη τον Λίνας Κλέιζα.

Επίσης έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί έναν πρώην παίκτη του Άρη, τον Κώστα Παπανικολάου, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν από το καλοκαίρι του 2012 στους Μπλέιζερς.

To Top