Η σωστή ομαδική αντίδραση του Άρη φάνηκε από τις 20 ασίστ και τα 11 λάθη

Ο Άρης αντέδρασε περίηφημα χθες παίζοντας για πρώτη φορά χωρίς τον πρώτο σκόρερ και πασέρ του. Σε αυτό βοήθησε σαφώς ο Πανελευσινιακός, που είναι μακράν της δεύτερης η χειρότερη ομάδα που επισκέφτηκε φέτος το Παλέ, όμως η αλήθεια είναι ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν από τον Άρη, ήταν τουλάχιστον ένα… κλικ πιο έτοιμοι από άλλες φορές.

Σαφώς και είναι σημείο αναφορά τα 4/4 τρίποντα και οι 16 πόντοι του αρχηγού, Αντώνη Ασημακόπουλου. Σαφώς και είναι αν μη τι άλλο θετικό ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που πρώτη φορά αγωνίστηκε 23 λεπτά φέτος, είχε 14 πόντους και καλή παρουσία.

Το σημαντικότερο για τον Άρη που δείχνει σωστή ομαδική αντίδραση ήταν οι 20 ασίστ και τα 11 λάθη. Πρώτος και καλύτερος όλων ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μοίραε 5 ασίστ, απόδειξη της μπασκετικής ευφυίας του. Κι αυτοί, όμως, που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό του Αθηναίου τα πήγαν εξαιρετικά: Μποχωρίδης 4ασ., Μούρτος 4ασ., Γκίκας 2ασ., Λαρεντζάκης 2ασ.! Ο Άρης μετά από καιρό έβγαλε όμορφες φάσεις, όμορφες συνεργασίες, έπαιξε πιο ομδικά σε σχέση με τα παιχνίδια που ήταν ο Αθηναίου, αλλά επειδή δεν μπορεί ποτέ μια ομάδα να γίνεται… τέλεια, όταν αποχωρεί ο καλύτερος παίκτης της, θα πρέπει ανάλογο πρόσωπο ο Άρης να δείξει και στην συνέχεια.

 

To Top