Η σύσκεψη στη ΚΑΕ επιβεβαίωσε την ανάγκη για πλέι μέικερ

Δεν άλλαξε κάτι από την σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης. Ο πρόεδρος, Γιάννης Δαμιανίδης και οι Βαγγέλης Αλεξανδρής και Σωτήρης Μανωλόπουλος επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του PRESSARIS.gr καθώς προτεραιότητα είναι η απόκτηση πλέι μέικερ.

Για περισσότερο από μιάμιση ώρα διοίκηση και τεχνική ηγεσία ανέλυσαν τα δεδομένα που υπάρχουν στην αγορά για την θέση του πλέι μέικερ. Υπάρχει ήδη μια λίστα παικτών, Αμερικανών και κοινοτικών, από την οποία ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα επιλέξει τον καταλληλότερο για να καλύψει την θέση του βασικού “άσου”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολύ δύσκολα θα προκύψει οριστική εξέλιξη πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ρωσία, όπου και θα συμμετάσχει 5-6 Οκτωβρίου στο τουρνουά της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Συζήτηση έγινε και για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, που δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στο τελευταίο φιλικό με τη Καβάλα. Καμιά αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει, αν πρώτα δεν αποκτηθεί πλέι μέικερ. Αν αυτός είναι Αμερικανός είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ο Ντάριλ Γουότκινς. Αν είναι κοινοτικός, τότε θα παραμείνει ο Αμερικανός σέντερ.

To Top