ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η τέταρτη θέση “κλειδώνει” με διπλό στο Βενετόκλειο! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Παιχνίδι που κρίνει εν πολλοίς την τέταρτη θέση εφόσον έρθει η νίκη είναι το σημερινό (17:00) στο Βενετόκλειο για τον Άρη κόντρα στον Κολοσσό, αλλά και παιχνίδι που ενδεχομένως προκαλέσει εξελίξεις αν δεν έχει την επιθυμητή έκβαση.

Οι κίτρινοι εφόσον πάρουν το διπλό στην Ρόδο αποκτούν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι ΠΑΟΚ και Κολοσσού. Αν χάσουν θα πρέπει να μην έχουν απώλειες στα εναπομείναντα παιχνίδια και το πρόγραμμά τους μόνο εύκολο δεν είναι, αν σκεφτεί κανείς ότι παίζουν εκτός έδρας με την Κύμη και το Λαύριο και υποδέχονται στο Αλεξάνδρειο τον Απόλλωνα Πατρών και την ΑΕΚ στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει στην διάθεσή του τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, αλλά είναι αμφίβολο αν ο Σέρβος θα πάρει λεπτά συμμετοχής, διότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος λόγω της θλάσης στον προσαγωγό. Ανέτοιμος είναι και ο Γουίλ Κάμινγκς, αλλά θα παίξει κανονικά, τρίτος ξένος είναι ο Τζάστιν Τζάκσον και τέλος. Οι υπόλοιποι εννιά είναι Έλληνες παίκτες και αντιλαμβάνεται κανείς πως ήρθε η ώρα να βγουν μπροστά με πολύ πιο δυναμικό τρόπο από ότι έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Ο Άρης δεν έχει καλή παράδοση στη Ρόδο, έχει χάσει επτά από τα 10 παιχνίδια του στο Βενετόκλειο, μετράει τρεις σερί ήττες, βιώνει βαθιά αγωνιστική κρίση, έχασε τον Μάικλ Τζένκινς και δεν τον έχει αντικαταστήσει ακόμα, ωστόσο έχει παίκτες που μπορούν να κερδίσουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σήμερα σε δύο στοιχεία. Την άμυνα και τον ρυθμό. Αν ο Άρης μπορέσει να περιορίσει την δράση του Τρέβορ Ρέλεφορντ που και σκοράρει και δημιουργεί, τότε θα έχει βάλει τις βάσεις για τη νίκη του, διότι ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του Κολοσσού είναι το βαρόμετρο της ομάδας του. Μέσα από την άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ θα ελέγξουν οι κίτρινοι τον ρυθμό και θα πάνε το παιχνίδι εκεί που θέλουν. Και σήμερα στο χέρι τους είναι…

To Top