Η τελευταία δοκιμή 11άδας του Μαρτίνς πριν τον Άρη

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει των προκριματικών του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του μετράνε αντίστροφα για τις πρώτες μάχες της νέας σεζόν.

Το αποψινό (21:00, MEGA, Novasports 1) παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη είναι μια πρώτης τάξεως πρόβα τζενεράλε για να δει ο Πορτογάλος τεχνικός την κατάσταση των παικτών του πριν από το ματς που θα δώσει με την νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Νέφτσι Μπακού – Ντιναμό Τιφλίδας (σ.σ το πρώτο ματς στην Τιφλίδα είχε λήξει με νικήτρια τη Νέφτσι με 2-1) στις 21 Ιουλίου.

Στην τελευταία προπόνηση και αναφορικά με την δοκιμή 11άδα για το αποψινό ματς με τον Άρη, ο Μαρτίνς επέλεξε σχηματισμό 4-3-3, με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ανδρούτσο, Σωκράτη, Σεμέδο και Ρεάμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι όπως όλα δείχνουν η τριάδα στα χαφ, με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Στο μυαλό του ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού είχε στο μυαλό του και τον Αγκιμπού Μπα. Σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό στη θέση του Ραντζέλοβιτς, αλλά μετά την δοκιμή που έκανε στην προπόνηση το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Σέρβος στο αρχικό σχήμα.

To Top