Η τελευταία μετάδοση της ΔΤ! Έμεινε στην ιστορία η μετάδοση-φιάσκο του τελικού με τον Άρη!

Η τελευταία μετάδοση της ΔΤ θα είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, για τα πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ. Αν οι πληροφορίες (αλλά και η ενημέρωση που έχουν οι εργαζόμενοι της ΔΤ) αποδειχτούν ακριβείς, την Κυριακή στις 6 το πρωί θα μπει το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ.

Η τελευταία θα κάνει πρεμιέρα (σε μαγνητοσκόπηση…), στις 14.00 της Κυριακής, με τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και το βράδυ με την «Αθλητική Κυριακή». 

Στη σύντομη ιστορία της ΔΤ μεταδόθηκαν αρκετοί αγώνες (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ).

Στην ιστορία πέρασε η μετάδοση-φιάσκο του τελικού μπάσκετ Άρης-Παναθηναϊκός στην Κρήτη, όπου ενώ έγιναν όργια στην κερκίδα με τα θλιβερά επεισόδια να κάνουν τον γύρο της Ελλάδας, ακούγονταν απίστευτα πράγματα από έναν εκφωνητή που πληρώθηκε επί σειρά ετών από την… τσέπη του ελληνικού λαού, λες και ήταν σε άλλο γήπεδο.

Επίσης μεταδόθηκαν:

Τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η ρεβάνς των «16», το Μάντσεστερ Γ.- Ολυμπιακός, οι αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα, οι αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ, ο ημιτελικός «αιωνίων» στο Κύπελλο, οι αναμετρήσεις Ρεάλ Μ.- Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού-ΤΣΣΚΑ Μ. στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα μπάσκετ μπήκαν στην πρώτη «γραμμή» της τηλεθέασης.

To Top