Η τελευταία φορά στο «Ελ Πάσο» και το «Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου» που έσπαγε τσιμέντα!

Στη μάχη του Κυπέλλου μπαίνει ο Άρης κόντρα στην Καλλιθέα και επιστρέφει απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον οποίο αντιμετώπισε τελευταία φορά, σε ένα παιχνίδι που κανένας δεν θα θέλει να θυμάται…

25 Μαΐου του 2005 ο Άρης, υποβιβασμένος μαθηματικά κι έχοντας χάσει μία εβδομάδα πριν στον τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό στην Πάτρα με 3-0, πήγαινε να παίξει με αντίπαλο την αθηναϊκή ομάδα, χάνοντας τελικά με 3-1, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Οι «κίτρινοι» είχαν σε εκείνο το παιχνίδι την απίστευτη συμπαράσταση του κόσμου τους, ο οποίος με φωνή και πάθος συμπαραστάθηκε στον θεό του πολέμου.

Το «Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου», ακούστηκε πρώτη φορά στην Πάτρα, αλλά έγινε ουσιαστικά «φάρος» εκείνο το… μαύρο απόγευμα στο «Ελ Πάσο», σύνθημα που… έσπαγε τσιμέντα!
Για την ιστορία οι συνθέσεις και οι σκόρερ:
Καλλιθέα – Άρης 3-1
(Βόκολος 7’, Κουτσοσπύρος 72’, Αλεξανδρής 90’ + 2’ – Χρυσάφης πεν. 25’)
*κόκκινη Κουλακιώτης 11’

Καλλιθέα: Μπαρτζώκας (Δράμπαλης 19’), Τσίγκας (Ανγκελόπουλος 46’), Καρατζάς, Κουλακιώτης, Βόκολος, Τζορμπατζάκης, Τελκίνσκι, Σαββίδης, Γκεοργκίεφ,  Κουτσοσπύρος (Αλεξανδρής 75’), Κυριάκος.
ΑΡΗΣ: Λυμπερόπουλος, Καλλιμάνης, Γόγολος, Κολτσίδας, Νάϊντος (Αμπελάς 66’), Νεμπεγλέρας, Πασσαλής, Χρυσάφης, Ινόγκι (Παντελίδης 60’), Κουεμάχα, Μαρκομιχάλης (Βανγκέλι 52’).

To Top