ΑΠΟΨΕΙΣ

Η τετράδα είναι εφικτή – Ο ηγέτης Μήτρου Λόνγκ και το ρεκόρ που δεν μέτρησε

Χθες ο ΑΡΗΣ έδινε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα και κατάφερε να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του .

Ήταν ένα από τα ποιο δύσκολα παιχνίδια της φετινής χρονιάς καθώς ο αντίπαλος έπαιζε ένα από τα τελευταία χαρτιά της παραμονής του στην κατηγορία. Ακόμη οι κίτρινοι είχαν να αντιμετωπίσουν και την έδρα αφού οι οπαδοί του Απόλλωνα της ιστορικής ομάδας της πρωτεύουσας της Πελοποννήσου δεν έχουν καμία σχέση μ αυτούς του Προμηθέα . Πηγαίνουν στο γήπεδο και κάνουν έντονη την παρουσία τους .

Ο ΑΡΗΣ όμως έχει παίκτες με ψυχικά αποθέματα τέτοια που μπορούν να ξεπερνούν τις αντίξοες συνθήκες και να βλέπουν στο βάθος του τούνελ την τετράδα. Παρά τις απουσίες που συνεχίζει να έχει στους ψηλούς πήρε το ροζ φύλλο χάρις στους κοντούς . Με 11/23 τρίποντα (48%) είχε τις επιθετικές λύσεις που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τις αμυντικές προσπάθειες των αντιπάλων του .

Ηγέτης και παίκτης κλειδί ο Ελάιζα Μήτρου Λόνγκ . Ο Ελληνοκαναδός παίκτης ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τα συνεχόμενα τρίποντα του σμπαράλιασε την αντίπαλη άμυνα. Μάλιστα θα μπορούσε να κάνει ρεκόρ στα σουτ έξω από την γραμμή των 6,25 καθώς είχε 5/5 αλλά δεν μέτρησε ένα έκτο γιατί διαπίστωσαν οι διαιτητές ότι πατούσε λίγο την γραμμή . Έτσι παρέμεινε το ρεκόρ του Φράνκο Νάκιτς με την φανέλα του Άρη (6/6).

Άξιος συμπαραστάτης του ο πρώτος σκόρερ της συνάντησης Νότε που μπορεί να κάνει παπάδες αν αποφεύγει κάποιες βεβιασμένες ενέργειες .

Μπορεί να υπάρχει τώρα αγώνας κυπέλλου ,όμως όταν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα υπάρχει ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με το Περιστέρι στο Παλέ που αν καταφέρει να κερδίσει ο ΑΡΗΣ τότε η κατάκτηση μια θέσης στην πρώτη τετράδα θα είναι σαν στόχος πολύ κοντά . Και βέβαια σε εκείνο το παιχνίδι θα έχουν οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη (εξαιρετικό κοουτσάρισμα στο πλευρό τους τον έκτο παίκτη τον κόσμο τους που θα κάνει ακόμη ένα sold out .

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

 

To Top