ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η τιμωρία του Άρη και η αυστηροποίηση των κανονισμών για τα court seats

Ο Άρης τιμωρήθηκε ακριβά για τη συμπεριφορά θεατή από τα court seats του «Nick Galis Hall» στον αγώνα με το Μαρούσι, καθώς τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας για μια αγωνιστική. Δηλαδή στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με το Λαύριο οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν «κεκλεισμένων των θυρών».

Πρόκειται για την πρώτη βαριά «καμπάνα» που επιβάλλεται σε μια ομάδα για τη συμπεριφορά ενός φίλου του από τα court seats.

Ο λόγος έχει να κάνει με την απόφαση που πάρθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον ΕΣΑΚΕ, από τις ίδιες τις ομάδες, οι οποίες αποφάσισαν και ψήφισαν να αλλάξουν οι κανονισμοί και από την τρέχουσα χρονιά τα court seats θεωρούνται αγωνιστικός χώρος!

Από τη στιγμή που θεωρείται αγωνιστικός χώρος οι θέσεις στο παρκέ (court seats), οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι πλέον πιο προσεκτικοί, καθώς οι ποινές για ανάλογες περιπτώσεις όπως του θεατή με το Μαρούσι κυμαίνονται από 1 έως 2 αγωνιστικές και από 5.000 έως 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο!

Για τον Άρη πέρα από το πρόστιμο, είναι και μια σημαντική απώλεια χρημάτων από τα εισιτήρια, σε μια σεζόν, όπου το Παλέ ήταν σχεδόν σε κάθε αγώνα κατάμεστο!

To Top