Η «τρέλα» μεταφέρεται από την Ξάνθη στη Λιόν!

Κάουνας, Γκρόνινγκεν, Παρντουμπίτσε, Ντόνετσκ… Επόμενος σταθμός Λιόν! Ο Άρης παίζει το μεγαλύτερο μέρος των πιθανοτήτων πρόκρισης στους “8” του Γιούροκαπ αύριο στην έδρα της Βιλερμπάν, αλλά δεν θα είναι ούτε εκεί μόνος του. Στο Αστρομπάλ της Λιόν αναμένεται να βρεθούν τουλάχιστον 40-50 οπαδοί του Άρη!

Οι κίτρινοι δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ και πουθενά… μόνοι τους! Στο Αστρομπάλ θα υπάρχει έντονο το στοιχείο του Άρη όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στις κερκίδες. Οπαδοί έχουν ήδη αναχωρήσει από την Ελλάδα για να φτάσουν αύριο το βράδυ στη Λιόν, αλλά καταφθάνουν στην γαλλική πόλη και οπαδοί του Άρη από τη Γερμανία! Επίσης, αρκετοί οπαδοί που ζουν στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις θα… εκστρατεύσουν στη Λιόν για να φωνάξουν για την αγαπημένη τους ομάδα!

Η… τρέλα που βγήκε χθες στη Ξάνθη ήταν μια απόδειξη ότι όταν ομάδα και κόσμος είναι στην “ίδια σελίδα”, τότε τίποτα δεν μπορεί να τους στερήσει από τη νίκη. Το ίδιο θα γίνει και αύριο βράδυ στη Λιόν. Οι παίκτες θα βάλουν την ψυχή τους, ο κόσμος θα βάλει τη φωνή του και η πρόκριση στην προημιτελική φάση του Γιούροκαπ θα παραμείνει “ζωντανή”.

To Top