Η… τρέλα του Αγκάνθο! Έτοιμος να “μπει” για να σκοράρει! (photos)

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μπορεί να μην αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο βίωσε αρκετά έντονα κάθε λεπτό του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να δεχθεί σε αρκετές περιπτώσεις παρατήρηση από τον τέταρτο διαιτητή.

Η απουσία του 31χρονου Ισπανού, έγινε για μία ακόμα φορά αισθητή εντός του αγωνιστικού χώρου, όχι όμως και εκτός αυτού. Ο επιθετικός του Άρη παρακολούθησε το ματς από τον μικρό πάγκο που βρίσκεται δίπλα σε εκείνον που κάθονται οι παίκτες των “κίτρινων”, πλάι στο γιατρό και στο φυσικοθεραπευτή της ομάδας.

Εντούτοις, η έκβαση του αγώνα, τα συνεχή σφυρίγματα του διαιτητή, αλλά και η γενικότερη εικόνα των συμπαικτών του, κυρίως στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, τον έκαναν να σηκωθεί από τη θέση του, να κατευθυνθεί προς το μέρος που προθερμαίνονταν οι αναπληρωματικοί και να φωνάζει δυνατά προς τους συναθλητές τους με σκοπό να τους εμψυχώσει. Έμοιαζε έτοιμος να “μπει” για να… σκοράρει!

Το πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο, έγινε εμφανές και έξω από αυτό, καθώς σαν άλλος αρχηγός προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν κοντά στην πρόκριση. Ωστόσο, ο “ανήσυχος” Αγκάνθο δεν πέρασε απαρατήρητος από τον τέταρτο διαιτητή, ο οποίος δε σταμάτησε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να κάνει συστάσεις στον Λούκας Αλκαράθ προκειμένου να… χαμηλώσει τους τόνους.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την περίπτωση του φορ των “κίτρινων”, ο οποίος όμως δεν φάνηκε να βάζει μυαλό συνεχίζοντας μέχρι και το σφύριγμα της λήξης τις νουθεσίες προς τους φίλους και συμπαίκτες του.

To Top