Η τρίτη αγωνιστική της Super League 1 σε αριθμούς και ο… Ιντέγε

Πολλά και ενδιαφέροντα ανέδειξε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η Super League 1 την παρουσίασε σε αριθμούς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

100 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του έφτασε ο Γιώργος Γιακουμάκης. Έχει 87 στη Super League, 11 στη Football League και δύο σε πλέι οφ.

100 συμμετοχές συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης στην καριέρα του σε επίπεδο ομάδων εθνικών κατηγοριών. Έχει 52 στη Super League, 24, στη Football League, 12 στην Γ’ Εθνική, 11 στο Κύπελλο Ελλάδας και ένα στο Europa League.

99 αγώνες στη Super League έφτασε ο Χρήστος Δώνης, αλλά έχοντας παίξει και μια φορά με τη Λουγκανό της Ελβετίας, μετράει 100 αγώνες στην καριέρα του, σε όλα τα πρωταθλήματα.

50 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο της ΑΕΚ συμπλήρωσε ο Νίκος Κωστένογλου. Μόνο ένας Έλληνας έχει περισσότερους στην κατηγορία. Ο αείμνηστος Τρύφων Τζανετής, 86 αγώνες.

40 νίκες με 5-0 στην ιστορία του στην κατηγορία έφτασε ο Ολυμπιακός. Τις 28 τις έχει εντός έδρας και τις 12 εκτός.

24 χρόνια είχε να κάνει ο ΟΦΗ τόσο καλό ξεκίνημα στην κατηγορία. Από το 1995 που είχε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες, δεν είχε καταφέρει να κάνει δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία πρώτα.

16 και πλέον χρόνια έχουν περάσει από την προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ έκανε νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα με 3-2. Ήταν τον Μάιο του 2003, όταν νίκησε με το σκορ αυτό στο Αιγάλεω (48′ Φωτάκης, 56′ Βελέντζας – 25′ Καφές, 54′ Γιασουμής, 80′ Καφές)

10 χρόνια είχε ο Ολυμπιακός να κρατήσει το μηδέν στα πέντε πρώτα επίσημα παιχνίδια της έδρας του. Το 2009 είχε καταφέρει να μην δεχτεί γκολ στα έξι πρώτα.

3 φορές έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ο Ιντέγε τον Παναθηναϊκό, κάθε φορά πετυχαίνει από ένα γκολ. Πάντως και στις τρεις περιπτώσεις η ομάδα του προηγείτο με καθαρό σκορ.

πηγή: slgr.gr

To Top