ΜΠΑΣΚΕΤ

Η τρίτη θητεία του Καραποστόλου στον Άρη

Ο Σωτήρης Καραποστόλου επιστρέφει στον Άρη για τρίτη θητεία, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι διαφορετική από τις δύο προηγούμενες.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Πλέον δεν θα φοράει τα κιτρινόμαυρα με το Νο 13 στην πλάτη, όπως έκανε τις σεζόν 2004-05 και 2012-13, αλλά κοστούμι και θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του Άρη.

Ο Καραποστόλου ξέρει τη… δουλειά, όχι μόνο λόγω εμπειρίας όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά γιατί το έχει σπουδάσει στα χρόνια που ήταν στο Νιου Χάμσαϊρ.

Πριν από λίγες μέρες είχε την πρώτη επαφή με τον Βαγγέλη Αγγέλου, του οποίου είναι επιλογή, ενώ συναντήθηκε και με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο.

Γνωρίζει άριστα το περιβάλλον του Άρη, γνωρίζει άριστα τον Αγγέλου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στους κίτρινους, η ζωή του είναι πλέον μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και συν τοις άλλοις θεωρείται άξιος εμπιστοσύνης για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Είναι θέμα ημερών να αναλάβει και επίσημα καθήκοντα. Το κοστούμι στην καθημερινότητα και τα κιτρινόμαυρα πλέον με την ομάδα των βετεράνων του Άρη.

To Top