Η τρίτη φορά του Πάτρα στον Άρη και το σπάνιο ρεκόρ του ως κυπελλούχος!

Ο Άρης συνεχίζει στο ανδρικό βόλεϊ με τον Χρήστο Πάτρα στον πάγκο του, ο οποίος έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και ως παίκτης και μάλιστα αρχηγός της ομάδας!

Θα είναι η τρίτη φορά που θα βρεθεί στο τιμόνι του Άρη, μετά τη θητεία του το 2005 και το 2018. Μάλιστα, τη σεζόν 2018-19 όταν επέστρεψε στον Άρη για δεύτερη φορά, τον ανέβασε από τη Β’ εθνική στην Α2, παραμένοντας έως το τέλος του 2019.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει να επιδείξει ένα σπάνιο ρεκόρ ως κυπελλούχος Ελλάδας με τη φανέλα του Δημόκριτου! Από το 1981 που ξεκίνησε ο θεσμός του Κυπέλλου Ανδρών μέχρι και το 2000, ο Δημόκριτος ήταν η μόνη ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο το 1987, σπάζοντας το δίπολο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Τη συγκεκριμένη χρονιά βέβαια, δεν συμμετείχαν στην διοργάνωση ομάδες της τότε Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Χρήστος Πάτρας ήταν μέλος της ομάδας του Δημόκριτου με προπονητή τον Γιώργο Γκαϊντατζή. Στον τελικό που έγινε στη Μίκρα, ο Δημόκριτος επικράτησε με 3-0 σετ της ΧΑΝΘ που είχε προπονητή τον Κώστα Κατσαμούρη (πρώην προπονητή του Άρη) και παίκτες τον Ομοσπονδιακό προπονητή Στέφανο Νανά (πρώην προπονητή επίσης του Άρη) και τον συγχωρεμένο Γιώργο Κατσαμούρη.

To Top