Η… τραγωδία χτυπάει τον συναγερμό

Καμπανάκι κινδύνου με στοιχεία έντονου προβληματισμού περιείχε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να κλείσει κανείς τα μάτια μπροστά το μεγάλο δίδαγμα που προσέφερε η συνάντηση απέναντι σε μια ομάδα με τα δικά της προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός ούτε φόβητρο είναι, ούτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βρίσκεται. Μια ομάδα με τεράστια κενά μεσοαμυντικά στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να «ξεγυμνώσει» κυριολεκτικά τον Άρη στην έδρα του.

Όλα αυτά, όλη η εικόνα του αγώνα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τη συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι. Τέτοιες εμφανίσεις όχι μόνο δημιουργούν πλήγμα στην αξιοπιστία της ομάδας, όχι μόνο την βυθίσουν βαθμολογικά, αλλά πολύ περισσότερο ρημάζουν την ψυχολογία όλων όσων αγαπούν τον σύλλογο.

Από πλευράς τακτικής το παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο ήρθε στα μέτρα του Άρη. Δίχως σκληρές άμυνες, δίχως διπλές ζώνες και με έναν αντίπαλο προβληματικό στα μετόπισθεν, ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Άρης δεν ήταν ποτέ τόσο ευάλωτος στην έδρα του, μέσα στο σπίτι του, με τον κόσμο στο πλευρό του.

Αυτή λοιπόν η εικόνα, μετατράπηκε σε ναυάγιο. Το ερώτημα είναι γιατί; Ένα είναι βέβαιο. Η τραγωδία του Σαββάτου χτυπάει δυνατά τον συναγερμό!

To Top