Η τρόικα δεν δέχεται την αύξηση των δόσεων, αγωνία και στην ΚΑΕ Άρης!

Εκ διαμέτρου αντίθετη εξέλιξη προκύπτει στις συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα αναφορικά με τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών! Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ μετά την νέα συνάντηση των δύο πλευρών, η τρόικα δεν δέχεται την αύξηση των δόσεων και επιμένει στις 12 και στις 24 υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις! Είναι εξέλιξη που σαφώς δεν ευνοεί μεταξύ άλλων και την ΚΑΕ Άρης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “capital.gr” “χωρίς αποτέλεσμα έληξε και η σημερινή συνάντηση για τη ρύθμιση χρεών που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας.

Η ελληνική πλευρά θα καταθέσει εκ νέου βελτιωμένες τις προτάσεις της στους εκπροσώπους των δανειστών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις και μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η «μάχη» συνεχίζεται τόσο για τον αριθμό των δόσεων όσο και για αυτό καθεαυτό τον αριθμό των ρυθμίσεων, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών επιμένουν ότι πρέπει να υπάρχει μια ρύθμιση για όλους τους οφειλέτες σε εφορίες και ταμεία με ίδιο αριθμό δόσεων ο οποίος δεν μπορεί να ξεπερνάει τις 12.

Από την πλευρά του το υπουργείο Εργασίας «παλεύει» δυο ρυθμίσεις, μια πάγια με τουλάχιστον 36 δόσεις και μια «ύστατης ευκαιρίας» με περισσότερες δόσεις τουλάχιστον για όσους μέχρι το τέλος του 2012 είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους”.



To Top