ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τριετή συμφωνία με τον Κόντε

Και επίσημα νέος τεχνικός της Τσέλσι είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τους «Μπλε».

Σε εποχή Αντόνιο Κόντε θα μπει η Τσέλσι από το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσαν οι «Μπλε», με τον Ιταλό τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά τη λήξη των υποχρεώσεων της Εθνικής Ιταλίας στο Euro το καλοκαίρι.

Ο Κόντε, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο από την Κυριακή, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με τους «Μπλε», κάτι που είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική να δουλέψω στην Τσέλσι. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία της χώρας μου και μόνο ένας ρόλος τόσο ελκυστικός όσο αυτός της Τσέλσι θα μπορούσε να ακολουθήσει μετά από αυτό. Περιμένω με ανυπομονησία να συναντήσω όλους στον σύλλογο και την καθημερινή πρόκληση για τη διεκδίκηση της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο ακολουθούνται παγκοσμίως, οι οπαδοί είναι ένθερμοι, και φιλοδοξία μου είναι να έχω περισσότερη επιτυχία για να ακολουθήσει τις νίκες που είχα στην Ιταλία. Είμαι χαρούμενος που κάναμε την ανακοίνωση τώρα ώστε τα πάντα να ξεκαθαρίσουν και να σταματήσει η φημολογία. Θα συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος στην Εθνική Ιταλίας και θα μιλήσω για την Τσέλσι ξανά μετά το Euro», ανέφερε ο 46χρονος τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κόντε γίνεται ο πέμπτος Ιταλός τεχνικός που βρίσκεται στο τιμόνι της Τσέλσι, μετά τους Βιάλι, Ρανιέρι, Αντσελότι και Ντι Ματέο.

To Top