Η Τσέλσι δίνει 75 εκατ. ευρώ για τον Τόνεϊ

Η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Ιβάν Τόνεϊ. Ο 27χρονος Αγγλος φορ εκτίει ποινή οκτώ μηνών, καθώς έχει κριθεί ένοχος για συνολικά 232 παραβάσεις των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Ο τεχνικός της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, άνοιξε την πόρτα της εξόδου και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας ανέβασε τις απαιτήσεις της για τον Τόνεϊ από τα 80 εκατ. στα 100 εκατ. ευρώ, αλλά η Τσέλσι δεν πρόκειται να προσφέρει πάνω από 75 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το «Sky Sports».

Η ανεξάρτητη επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας αποφάσισε να μειώσει κατά τρεις μήνες την ποινή αποκλεισμού του επιθετικού της Μπρέντφορντ, αναγνωρίζοντας την ειλικρινή μεταμέλειά του και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαγνώστηκε με εθισμό στα τυχερά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση, ο Τόνεϊ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου δεν είχε δικαίωμα ούτε να προπονείται με την ομάδα, ενώ ο αποκλεισμός του λήγει στις 16 Ιανουαρίου του 2024. Την περασμένη σεζόν ο διεθνής επιθετικός σημείωσε 20 γκολ με τη φανέλα της Μπρέντφορντ.

To Top