Η Τσέλσι τιμώρησε οπαδό της με 3 χρόνια αποκλεισμό και πρόστιμο

Mε 3 χρόνια αποκλεισμό και πρόστιμο τιμώρησε η Τσέλσι οπαδό της, ο οποίος είχε εκδιωχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από το γήπεδο Amex κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των «Μπλε» με την Μπράιτον εξαιτίας της ρατσιστικής και ομοφοβικής συμπεριφοράς του.

Η τιμωρία του όμως δεν ήταν μόνο αυτή, καθώς ο 20χρονος Τζορτζ Μπράντλεϊ δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στα γήπεδα για 3 χρόνια ενώ κλήθηκε να πληρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1000 ευρώ έναντι προστίμου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομία του Σάσσεξ για την βοήθειά της να αντιμετωπίσουμε αυτό το ανούσιο περιστατικό. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα» ήταν η επίσημη τοποθέτηση της Μπράιτον.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Τσέλσι τιμώρησε ακόμα 4 οπαδούς με αποκλεισμό από το γήπεδο εξαιτίας της ρατσιστικής επίθεσής τους στον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ ενώ το ο σύλλογος καταδίκασε ακόμα και μια μειοψηφία οπαδών για τα αντισημιτικά συνθήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την Βίντι στην Μολδαβία για το Europa League.

To Top