ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Η Τσέχικη παροικία του Άρη και οι σκέψεις του Βύντρα για την Αγγλία” (photo)

Μια Τσέχικη παροικία ιδρύεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Άρη, με την έλευση των Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ματέι Βύντρα, που προστίθενται στην παρουσία του Γιακούμπ Μπράμπετς, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Τσεχία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.sport.cz “ο Άρης δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους Τσέχους ποδοσφαιριστές, καθώς αναμένεται να έχει πλέον τρεις στην ομάδα. Ο διεθνής στόπερ, Γιακούμπ Μπράμπετς είναι ήδη μέλος της ομάδας, η άφιξη του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας, Βλάντιμιρ Νταρίντα θα επιβεβαιωθεί σύντομα και σύμφωνα με πληροφορίες του sport.cz, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης συμφώνησε να συνεργαστεί και ο Ματέι Βύντρα, ο οποίος επιστρέφει από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο”. 

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος υποστηρίζει ότι “ο Βύντρα σκέφτηκε να μείνει στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Μπέρνλι, ενώ δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην Τσεχία, για να παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας. Η τελική του απόφαση, ωστόσο ήταν να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για να φορέσει τη φανέλα του Άρη”. 

Το ρεπορτάζ σημειώνει μεταξύ άλλων πως “ο 30χρονος επιθετικός είναι εκτός δράσης από τις αρχές Αυγούστου, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο και τους τελευταίους μήνες έχει επικεντρωθεί στην αποθεραπεία του. Το φθινόπωρο ανακοίνωσε ότι θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Ιανουάριο του 2023 και προσπαθεί να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Καταλήγοντας το δημοσίευμα επισημαίνει ότι “ο Άρης παρουσιάζει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον από τσέχικης πλευράς, λόγω της συνύπαρξης των Μπράμπετς, Νταρίντα και Βύντρα”.  

To Top