«Η Τότεναμ δεν άφησε τον Κέιν να πάει στο προπονητικό κέντρο όταν έκλεινε στην Μπάγερν»

Δημοσίευμα της Telegraph αναφέρει πως ο Χάρι Κέιν δεν είχε τη δυνατότητα να πάει στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ τις ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάρι Κέιν πήγε στη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου μετά από μία… ζωή στην Τότεναμ, η οποία έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Και μπορεί το τέλος της σχέσης του Άγγλου και των Λονδρέζων να μην είχε ιδιαίτερα πολλά δράματα, ωστόσο σύμφωνα με την Telegraph, τις τελευταίες ώρες πριν την ολοκλήρωση της πώλησης του παίκτης στους Βαυαρούς δημιουργήθηκε μία αρκετά άβολη κατάσταση!

Το αποκλειστικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο 30χρονος επιθετικός δεν είχε τη δυνατότητα να πάει στο προπονητικό κέντρο του κλαμπ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να του λένε πως δεν θα ήταν πρέπον να βρεθεί εκεί την ώρα που προχωρούσε η αποχώρησή του από την Τότεναμ.
Κάτι που σήμαινε πως ο Κέιν δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει από κοντά τους συμπαίκτες του αλλά και να μαζέψει τα πράγματά του, τα οποία αποστάλθηκαν εντέλει σε εκείνον αργότερα.
Ο ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποί του είχαν αποφασίσει να μην κάνουν θέμα τη συμπεριφορά αυτή των “spurs”, ωστόσο είναι σαφές πως η γνωστοποίησή της προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε οπαδούς της Τότεναμ και μη, για τον σπουδαιότερο παίκτη της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

To Top