ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η υλοποίηση του μεγάλου στόχου, δίνει αυτομάτως λόγο ύπαρξης στο νέο…

Η χθεσινή νίκη του Άρη επί του Νέστου, υπήρξε ουσιαστικά ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του πρώτου αδιαπραγμάτευτου στόχου της χρονιάς. Aυτόν της ανόδου…

Η διαφορά είναι πλέον τέτοια (+13 από Δόξα, +14 από Νέστο) που έχει “σβήσει” και την τελευταία ελπίδα (αν υπήρχε) των ομάδων που ακολουθούν στην βαθμολογία.

Το μόνο που απομένει είναι η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, ωστόσο, από σήμερα μπορεί κανείς να σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν. Και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σε αυτό, αποκλειστικά υπεύθυνος για την οργάνωσή του είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.

Όπως είπε και ο κόουτς του Νέστου, Σάκης Παπαβασιλείου χθες, “Θέλω να ευχηθώ στον Άρη να γίνει ένας καλός σχεδιασμός, να στηριχτεί ο Νίκος Αναστόπουλος και να γίνει μία ομάδα που θα καμαρώνουμε όλοι μαζί σε ελληνικά και ευρωπαϊκά επίπεδα”.

Αυτός είναι με λίγα λόγια, ο μεγάλος πλέον στόχος σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Το να τεθούν από τώρα οι βάσεις για να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα επαναλάβει τη φετινή πορεία και στη Φούτμπολ Λιγκ, ώστε να επέλθει και εκεί σύντομα η άνοδος…

To Top