ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η υπάρχουσα τετράδα των στόπερ στον “νέο Άρη” και η… πέμπτη προσθήκη

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς ήταν η τελευταία χρονικά προσθήκη στην υπάρχουσα τετράδα των κεντρικών αμυντικών του Άρη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα επιχειρήσουν την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού για να “κλείσει” τις προσθήκες στην συγκεκριμένη θέση. Στασιμότητα υπάρχει προς το παρόν στο θέμα του Ούγκο Σόουζα, το οποίο επανήλθε στο προσκήνιο τις προηγούμενες μέρες. Το σίγουρο είναι πως μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, ο Άρης θέλει να προσθέσει έναν ακόμα παίκτη για τα μετόπισθεν.

Τι είδαμε μέχρι στιγμής από τους τέσσερις στην προετοιμασία…

Γιώργος Δεληζήσης

Ο αρχηγός του Άρη, στην 4η προετοιμασία του με την ομάδα, έδειξε και πάλι την εμπειρία του. Σταθερός από το ξεκίνημα του βασικού σταδίου, είχε μεγάλη διάθεση, καθώς όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, τον εμπνέει πάρα πολύ το κλίμα που υπάρχει φέτος στην ομάδα.

Λίντσεϊ Ροζ

Ακούραστος στις προπονήσεις στα 3-5 Πηγάδια, απέδειξε το πόσο καλή φυσική κατάσταση έχει. Φέτος θα αγωνιστεί ως στόπερ και μόνο αν χρειαστεί ως δεξί μπακ. Στα δύο φιλικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά, ενώ χθες έκανε και μία από τις συνηθισμένες… κούρσες του από την άμυνα, μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Ο Γάλλος έχει το προβάδισμα για την θέση του δεξιοπόδαρου στόπερ.

Πέτρος Μπαγκαλιάνης

Ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε την προετοιμασία με… φόρα από τα πλέι οφ. Εφόσον συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, είναι θέμα χρόνου να πάρει τις ευκαιρίες του, οι οποίες δεν αποκλείεται φέτος να είναι και πολλές.

Τόνι Ντάτκοβιτς

Έχει το κατάλληλο προφίλ για την θέση του αριστεροπόδαρου στόπερ, ωστόσο, ακόμα θέλει τον χρόνο του για να βρει ρυθμό. Δεν τον βοήθησε και το γεγονός πως είχε κάποιες ενοχλήσεις το τελευταίο 48ωρο και δεν αγωνίστηκε χθες. Ωστόσο, έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για να βοηθήσει τον Άρη στην συγκεκριμένη θέση.

 

To Top