Η υπόθεση… Ντούβνιακ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: Μεταγραφικός σχεδιασμός γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά!

Η απόκτηση του Ούρος Ντούβνιακ από τον Πανιώνιο δείχνει ξεκάθαρα πως ο Άρης θα πρέπει – δυστυχώς ή ευτυχώς – να κινηθεί γρήγορα στο μεταγραφικό μέτωπο, γιατί έχει μετρημένες στα δάκτυλα επιλογές ξένων από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτο το γεγονός καθιστά ίσως και… αναγκαία την παραμονή των Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Τζέρεμι Χαντ.

Με τον δεύτερο έχει ήδη γίνει μια πρώτη κουβέντα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του και είναι θετικός στο να παραμείνει στον Άρη. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του τραυματισμού του και τον χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα, αν και λογικά ο Χαντ, εφόσον κλείσει στον Άρη, θα είναι έτοιμος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Για τον Πάσαλιτς οι κίτρινοι έχουν κάνει μια διερευνητική κουβέντα με τον εν Ελλάδι ατζέντη του παίκτη, αλλά τίποτα περισσότερο. Άλλωστε και ο Πάσαλιτς αυτό το διάστημα δεν δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, γιατί προέχει κυρίως η παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας και η προσπάθεια που θα κάνει για να βρει μια θέση στην 12αδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Πρέπει να τονιστεί πάντως πως οι κίτρινοι, εφόσον μείνει ο Βαγγέλης Αγγέλου, έχουν ήδη βάλει στο στόχαστρό τους συγκεκριμένους παίκτες και υπάρχει εν εξελίξει το πλάνο του Έλληνα τεχνικού.

 

To Top