Η υπόθεση Σκορδίλη και ο “πονοκέφαλος” που δημιουργεί το “Plan B”

Ο Άρης βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι σε ότι αφορά την πορεία την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα. Αν οι κίτρινοι οριστικοποιήσουν την συμφωνία τους με τον Γάιο Σκορδίλη και τον νομικό του εκπρόσωπο, Νίκο Πετράτο, έχει καλώς. Αν όχι, τότε θα μπουν σε μια διαδικασία που δεν θέλουν, προχωρώντας σε αντικατάσταση των Αμερικανών!

Ο χρόνος πιέζει τον Άρη, ειδικά αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο και οι διοικούντες θεωρούν πως αν δεν βρεθεί λύση στη διάρκεια της ημέρας με την πλευρά Σκορδίλη, δεν θα βρεθεί… ποτέ! Αυτό θα σημαίνει πως ο Άρης θα πρέπει να αλλάξει όλον τον σχεδιασμό του για το υπάρχον ρόστερ, θα προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τους τρεις Αμερικανούς που έφερε από τα μέσα Αυγούστου και θα προσπαθήσει να αποκτήσει παίκτες των οποίων το “letter of clearance” βρίσκεται στην ελληνική ομοσπονδία. Τέτοιοι είναι ο Μπίλι Κις, ο Στέφαν Νάντζφεϊ και ίσως υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις ξένων οι οποίοι από πέρσι δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα.

Είναι μια λύση την οποία θέλουν να αποφύγουν οι διοικούντες για πολλούς και διάφορους λόγους, που ξεκινούν από το οικονομικό και καταλήγουν στο αγωνιστικό. Ίσως, όμως, στο τέλος της ημέρας να μην έχουν άλλη επιλογή…

 

To Top