ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η «υπόκλιση» του θρυλικού Μάρτιν Παλέρμο στον κόσμο του Άρη

Ο Μάρτιν Παλέρμο αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο στην Λατινική Αμερική, έχει παίξει πάνω από 300 αγώνες με την φανέλα της Μπόκα, και όμως αυτό που έζησε στις 5 Αυγούστου του 2009 δεν μπορούσε να συγκριθεί με τίποτα άλλο.

Ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης την 5η Αυγούστου του 2009 για να αντιμετωπίσει τον Άρη ήταν ο ζωντανός θρύλος Μάρτιν Παλέρμο.

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπόκα σε Αργεντινή και επίσημα παιχνίδια, στο TOP-5 των σκόρερ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής και γηραιότερος παίκτης που έχει σκοράρει με την φανέλα της χώρας του ο Μάρτιν Παλέρμο είναι ένας ζωντανός θρύλος.

Ακόμη όμως και ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής με τις εμπειρίες του Παλέρμο δεν θα μπορούσε παρά να υποκλιθεί στον κόσμο Άρη, αφού πρώτα βεβαίως ξεπεράσει την έκπληξη για την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί, μιας ατμόσφαιρα την οποία ούτε ο ίδιος είχε ξαναζήσει.

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Σαριόγλου στο Yellow Radio ο θρύλος της Μπόκα Τζούνιορς μπαίνοντας στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης και αντικρίζοντας την ατμόσφαιρα έμεινε άναυδος, κοιτούσε το γήπεδο και έλεγε »αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί».

 

To Top