Η «υπόκλιση» των παικτών της Ντόρτμουντ στον εκπληκτικό τους κόσμο!

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έκλεψαν πολλές φορές την παράσταση φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” και με τα μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς που δίδαξαν. Μετά το τέλος του τελικού έλαβαν και τη δική τους αναγνώριση από τους παίκτες της ομάδας τους.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του τελικού, όλοι οι παίκτες της φιναλίστ του τελικού πήγαν μπροστά στην εξέδρα του  όπου βρίσκονταν οι περίπου 25.000 οπαδοί της Μπορούσια και χειροκρότησαν ιπποτικά τον κόσμο για τη συμπαράσταση που τους παρείχε. Άπαντες, μάλιστα, παρατάχθηκαν σε μία ευθεία, στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Η απογοήτευση ήταν δεδομένη στα πρόσωπά τους. Με τη λήξη του αγώνα άλλωστε αρκετοί έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο περίλυποι από την έκβαση του τελικού και το γκολ που δέχθηκαν στο 89′, ενώ πολλοί έβαλαν τα κλάματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν ουδείς από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ αποχώρησε από τις εξέδρες μετά το τέλος της αναμέτρησης. Περίμεναν τους παίκτες να ολοκληρώσουν την τελετή της απονομής – πέρασαν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν για να ανέβουν στο χώρο της απονομής ώστε να παραλάβουν τα μετάλλια τους.
To Top