ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η υπόσχεση Γουλιέλμου – Αρβανίτη για κοινή συζήτηση

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη για την ΚΑΕ Άρης, ο Λευτέρης Αρβανίτης έθεσε εαυτώ στη διάθεση του συλλόγου για να βοηθήσει μαζί με μια ομάδα ατόμων για την επόμενη μέρα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στο τέλος της ΓΣ ο Δημήτρης Γουλιέλμος απαντώντας στα ερωτήματα που του τέθηκαν, υποσχέθηκε πως θα συνομιλήσει σήμερα με τον Λευτέρη Αρβανίτη για να βρεθεί μια κοινή γραμμή πλεύσης, ούτως ώστε να «τρέξουν» κάποιες υποθέσεις στην ΚΑΕ Άρης.

Επί της ουσίας αυτό που επισημάνθηκε προς τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ήταν η βοήθεια στη διαχείριση των ban και στην τακτική που χρησιμοποιείται, καθώς η πλευρά Αρβανίτη είχε καταφέρει να άρει τα απαγορευτικά που υπήρχαν στην ομάδα το καλοκαίρι το 2014.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν αρνήθηκε οποιαδήποτε βοήθεια σε όλα τα θέματα που αφορούν και «καίνε» τον Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή και απομένει να φανεί κατά πόσο θα τηρήσει τα λεγόμενά του και αν όντως υπάρχει προθυμία από κάθε «κιτρινόμαυρη» πλευρά για συνεισφορά είτε αυτή είναι οικονομική είτε τεχνοκρατική.

To Top