ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η υπόσχεση του Μανου Γκαρθία για καλύτερες εμφανίσεις

Για την πίεση που υπάρχει στον Άρη και την ανάγκη για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση μίλησε ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων έχει πολλά πράγματα να δώσει ακόμη και όπως ο ίδιος τόνισε αναφερόμενος στην έως τώρα απόδοσή του: «Έχω να δώσω πολλά πράγματα ακόμη, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τόσο ατομικά όσο και ως ομάδας».

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε και στην πίεση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα λέγοντας: «Είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχει πίεση γιατί είναι ένα μεγάλο σωματείο, υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχω την πίστη ότι η ομάδα μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον κόσμο του Άρη που στηρίζει την ομάδα, αλλά και το παιχνίδι με τη Λαμία είπε: «Γνωρίζω ότι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο, ωστόσο γνωρίζω ότι ο κόσμος του Άρη είναι πάντα εκεί, είναι δίπλα μας για να μας δώσει την ενέργεια που χρειάζεται. Στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη».

To Top